08-05-2020

Νέα Προιόντα Agilent CAPTIVA Filter Vials

Captiva filter vials provide a convenient way to filter samples prior to LC or GC analysis. Filter vials are fast, economical, and environmentally conscience way to filter samples compared to the alternative, a combination of syringe filters, syringes, autosampler vials, septa, and caps when you only need to filter only enough for analysis.

06-04-2020

JACOMEX - Θάλαμοι αρνητικής πίεσης Ιατρικών εφαρμογών - COVID19

Ειδικός θάλαμος εξέτασης αρνητικής πίεσης για την προστασία του ιατρικού προσωπικού.

Κατάλληλος για Covid-19.

Παρέχει μέγιστης ασφάλεια, αποτρέπωντας την έκθεση του εξεταστή.

Eπικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες

04-03-2020

LaboGene - Θαλαμοι Νηματικής Ροής - Συστάσεις για εργαστηριακή ασφάλεια / προστασία από τους ιούς SARS-CoV-2 και COVID-19

Το CDC (Centers for Disease Control and Prevention) και o ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστούν σήμερα τη χρήση θαλάμων βιοασφάλειας Class ΙΙ (Biosafety Cabinets – BSCs) για εργαστηριακές διαδικασίες που μπορεί να δημιουργήσουν αερολύματα ή σταγονίδια ως αποτέλεσμα στροβιλισμού, πιπεταρίσματος, φυγοκέντρησης ή άλλων τεχνικών. Τα BSCs Class II είναι μια ιδανική επιλογή για τον χειρισμό δειγμάτων COVID-19, καθώς  παρέχουν 3 επίπεδα προστασίας: την προστασία του προσωπικού (χρήστη), την προστασία του προϊόντος (το δείγμα) και την προστασία του περιβάλλοντα χώρου (το εργαστήριο)

Η LaboGene παράγει θαλάμους βιολογικής ασφάλειας Class 1 & Class 2 σύμφωνα με τα πρότυπο EN 12469 (και DIN 12980 για τα ερμάρια ασφαλείας τριπλών φίλτρων), EN 61010-1, EN 61000-6 και EN 11201.

Titan/Titan PCR – Συμπαγείς “mini” θάλαμοι ασφαλείας για μεθόδο PCR. Συνδυάζουν την πλέον πρόσφατη τεχνολογία σε συνδυασμό με τη χρήση φίλτρων HEPA και ενεργειακή εξοικονόμιση. Ιδανική επιλογή όταν απαιτείται πλήρης ασφάλεια, στειρότητα και πρακτικότητα.

Mars – Οι θάλαμοι ασφαλείας της σειράς Mars ενσωματώνουν διπλά φίλτρα HEPA, ενεργειακά αποδοτικούς φυσητήρες και βελτιστοποιημένες ροές αέρα, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και τη μείωση του θορύβου στο χώρο. Παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία για εσάς, τα προϊόντα σας και το εργαστήριό σας.

25-11-2019

DEMO LAB

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία DEMO LAB στους χώρους της εταιρείας μας.Διαθέσιμες τεχνικές που η εταιρεία μας υποστηρίζει στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες.

Στη διαθεσή σας η επίδειξη αυτών είτε στο εργαστηριό μας ή στους δικούς σας χώρους κατόπιν συνεννόησης.

Εξειδικευμένο προσωπικού για την εκπαιδευσή σας,ανάπτυξη της μεθόδου,troubleshooting των συσκευών,κόστος λειτουργίας αυτών.

20-02-2020

Νέα σειρά στηλών καθαρισμού LCTech

στηλάκια καθαρισμού crossTOX για την ταυτόχρονη ανάλυση 16 μυκοτοξινών

20-02-2020

Ψηφιακό ροόμετρο AGILENT ADM Flow Meter

  • Valuable tool for troubleshooting detector problems
  • Recalibrate annually by replacing cartridge with a NIST-certified calibration cartridge
  • Measures gas flow volumetrically, eliminating the need to select a gas type
  • USB connects to web interface for updates and monitoring
  • Easy to view OLED screen
  • New composite materials construction

27-12-2019

Προετοιμασία δείγματος-Δοκιμάστε τα στηλάκια SPE/Agilent εντελώς δωρεάν

Η εταιρειά μας διαθέτει προς δοκιμή στηλάκια SPE για τις αναλυτικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας και να βρούμε το κατάλληλο πρωτόκολλο προετοιμασίας Δείγματος.

25-11-2019

Σύστημα άλεσης ακριβείας - Βελτιστοποιημένο για επεξεργασία κάνναβης (Cannabis Processing)

Ειδικοί μύλοι άλεσης κατάλληλοι για την προετοιμασία δειγμάτων κάνναβης με δυνατότητα λήψης κοκκομετρίας, αποτελεσματικής για την ολοκληρωμένη εκχύλιση των δειγμάτων σας.

25-11-2019

JACOMEX NEW WEB SITE

H εταιρεία JACOMEX δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα της,με αναβαθμισμένο πληροφοριακό υλικό με τις σύγχρονες τάσεις στην τεχνολογία θαλάμων Glove Box.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες προτάσεις της Jacomex επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.

Κατάλογοι αναλωσίμων AGILENT TECHNOLOGIES

2-7-2018

Κατάλογοι αναλωσίμων AGILENT TECHNOLOGIES

Όλοι οι διαθέσιμοι κατάλογοι αναλωσίμων AGILENT, χρωματογραφίας, στοιχειακής ανάλυσης, φασματοσκοπίας, Crosslab κ.λ.π.

Προσδιοριμός Διαιτητικών Ινών

2-7-2018

Προσδιοριμός Διαιτητικών Ινών

Κιτ προσδιορισμού διαιτητικών ινών τροφίμων, υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μπορεί να συνδυαστεί με το πρωτόκολλο της Gerhardt που επιτρέπει την ταχεία διήθηση του δείγματος και το γρηγορότερο και ασφαλέστερο προσδιορισμό της παραμέτρου. Ζητήστε μας πληροφορίες.

AGILENT(Varian) αντλίες κενού

28-5-2018

AGILENT(Varian) αντλίες κενού

Η συνεργασία μας με τον κατασκευαστικό οίκο Agilent Technologies επεκτείνεται και στις αντλίες κενού. Αντλίες κενού για κάθε τύπου εφαρμογή και συσκευή. Γρήγορους χρόνους παράδοσης και τεχνική υποστήριξη.

28-5-2018

Θερμοστατούμενοι-Ψυχώμενοι κυκλοφορητές HUBER

Υψηλής ποιότητας Κυκλοφορητές για κάθε τύπου εφαρμογή, ψυχώμενοι/θερμαινόμενοι. Στείλτε μας τις ανάγκες σας και θα έχετε την πρόταση που θα βελτιώσει το αναλυτικό σας αποτέλεσμα και θα μειώσει το λειτουργικό κόστος της αναλυσής σας.

27-1-2018

Sample Preparation

Η προετοιμασία δείγματος πριν την ανάλυση αποτελεί το σημείο κλειδί του ορθού τελικού αποτελέσματος. Η εταιρεία μας διαθέτει όλη τη σειρά αρχικής προκατεργασίας με μύλους άλεσης για κάθε τύπο δείγματος, την επεξεργασία αυτού, φυγοκέντρους, Rotary Evaporators, συμπυκνωτές αζώτου κ.λ.π. καθώς και όλη τη σειρά προετοιμασίας δείγματος της Agilent με SPE, Quechers, syringe filters κ.λ.π.

17-1-2018

Μύλος Μαχαιριών από την Fritsch Knife Mill Pulverisette 11

Κατάλληλος για την άλεση και ομογενοποίηση υγρών, λιπαρών, μαλακών και ημίσκληρων δειγμάτων.

20-12-2017

CHEM 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση CHEM 2017. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο περίπτερό μας και στην παρουσίαση της εταιρείας C. Gerhardt GmbH

23-10-2017

Megazyme

Σας ενημερώνουμε την αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας μας με την εταιρεία Megazyme παρασκευαστή ενζυμικών κιτ κατάλληλων για μέτρηση σειράς παραμέτρων σε τρόφιμα, ζωοτροφές, μπύρα

23-10-2017

Agilent Crosslab

Αναλώσιμα για κάθε τύπο αέριου και υγρού χρωματογράφου καθώς και για συστήματα ΑΑ,ICPOES.

20-7-2017

Wasserlab

Συσκευές Υπερκάθαρου Νερού τύπου Ι,ΙΙ.