Κατάλογοι αναλωσίμων AGILENT TECHNOLOGIES

2-7-2018

Κατάλογοι αναλωσίμων AGILENT TECHNOLOGIES

Όλοι οι διαθέσιμοι κατάλογοι αναλωσίμων AGILENT, χρωματογραφίας, στοιχειακής ανάλυσης, φασματοσκοπίας, Crosslab κ.λ.π.

Προσδιοριμός Διαιτητικών Ινών

2-7-2018

Προσδιοριμός Διαιτητικών Ινών

Κιτ προσδιορισμού διαιτητικών ινών τροφίμων, υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μπορεί να συνδυαστεί με το πρωτόκολλο της Gerhardt που επιτρέπει την ταχεία διήθηση του δείγματος και το γρηγορότερο και ασφαλέστερο προσδιορισμό της παραμέτρου. Ζητήστε μας πληροφορίες.

AGILENT(Varian) αντλίες κενού

28-5-2018

AGILENT(Varian) αντλίες κενού

Η συνεργασία μας με τον κατασκευαστικό οίκο Agilent Technologies επεκτείνεται και στις αντλίες κενού. Αντλίες κενού για κάθε τύπου εφαρμογή και συσκευή. Γρήγορους χρόνους παράδοσης και τεχνική υποστήριξη.

28-5-2018

Θερμοστατούμενοι-Ψυχώμενοι κυκλοφορητές HUBER

Υψηλής ποιότητας Κυκλοφορητές για κάθε τύπου εφαρμογή, ψυχώμενοι/θερμαινόμενοι. Στείλτε μας τις ανάγκες σας και θα έχετε την πρόταση που θα βελτιώσει το αναλυτικό σας αποτέλεσμα και θα μειώσει το λειτουργικό κόστος της αναλυσής σας.

27-1-2018

Sample Preparation

Η προετοιμασία δείγματος πριν την ανάλυση αποτελεί το σημείο κλειδί του ορθού τελικού αποτελέσματος. Η εταιρεία μας διαθέτει όλη τη σειρά αρχικής προκατεργασίας με μύλους άλεσης για κάθε τύπο δείγματος, την επεξεργασία αυτού, φυγοκέντρους, Rotary Evaporators, συμπυκνωτές αζώτου κ.λ.π. καθώς και όλη τη σειρά προετοιμασίας δείγματος της Agilent με SPE, Quechers, syringe filters κ.λ.π.

17-1-2018

Μύλος Μαχαιριών από την Fritsch Knife Mill Pulverisette 11

Κατάλληλος για την άλεση και ομογενοποίηση υγρών, λιπαρών, μαλακών και ημίσκληρων δειγμάτων.

20-12-2017

CHEM 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση CHEM 2017. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο περίπτερό μας και στην παρουσίαση της εταιρείας C. Gerhardt GmbH

23-10-2017

Megazyme

Σας ενημερώνουμε την αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας μας με την εταιρεία Megazyme παρασκευαστή ενζυμικών κιτ κατάλληλων για μέτρηση σειράς παραμέτρων σε τρόφιμα, ζωοτροφές, μπύρα

23-10-2017

Agilent Crosslab

Αναλώσιμα για κάθε τύπο αέριου και υγρού χρωματογράφου καθώς και για συστήματα ΑΑ,ICPOES.

20-7-2017

Wasserlab

Συσκευές Υπερκάθαρου Νερού τύπου Ι,ΙΙ.